a Roompot destination

Out and about in the vicinity

The area surrounding the park offers plenty of opportunities

Wat kan er nog meer tijdens de lockdown in Coronatijd

Wat kan er nog meer tijdens de lockdown in Coronatijd

Fietsen

Huur een fiets op ons park; een absolute aanrader in het voorjaar als de bollenvelden in bloei staan. (ongeveer eind maart tot half mei), of fiets naar het strand van Langevelderslag (4,5 km), Noordwijk (10 km) of Zandvoort (15 km). Maak het jezelf makkelijk en huur eens een e-bike om de duinen en de wind te trotseren.

Fietsroutes met verschillende afstanden vind je ook op de website van Noordwijk Marketing

Fiets & Wandelroutes | Noordwijk

Wandelen

Wandel aan de overkant van ons park in de Amsterdamse Waterleidingduinen, een prachtig duingebied, en spot een damhert! Entreekaartjes te koop bij de receptie.

Wandelen door de binnenstad van Haarlem. Nieuwsgierig naar wat je kunt verwachten? Bekijk de virtuele stadswandeling van de VVV op www.visithaarlem.com en kom alvast meer te weten over de geschiedenis van Haarlem of het leven van Frans Hals.

Of doe de virtuele tour door de Leidse musea en wandel later zelf door de prachtige binnenstad van Leiden. Wandelroutes zijn evt. ook te verkrijgen bij de VVV of online. Zie www.visitleiden.nl

10.000 stappen wandeling: heerlijk en ontspannen wandelen, veelal door bos en duin, elke eerste zaterdag van de maand. De start is om 9.00 uur vanaf de VVV winkel, Dorpsstraat 8 in Noordwijkerhout. Deelname € 3.00

Wandelroutes met verschillende afstanden vind je ook op de website van Noordwijk Marketing

Fiets & Wandelroutes | Noordwijk

Back to the overview
arrow_upward