a Roompot destination
Heeft u vragen tijdens uw bezoek aan Dunimar?

Vraag het onze medewerkers, neem contact op via onderstaande conttactgegevens.

+31 0252 341 704
info@duinresortdunimar.nl

Huisregels

Parkreglement

Een uitgebreid overzicht van de regels en voorwaarden is op te vragen bij de receptie en in te zien op www.roompot.nl. Specifieke regels van ons park vindt u hier in ons parkreglement.

Rookvrij verblijf

Net als de openbare ruimtes op ons park, zijn ook alle vakantieverblijven rookvrij. Zo blijven ze ook fris voor de volgende gasten.

Lekker slapen: dat is feest voor iedereen

Vakantie is een feestje en dat mag gevierd worden, zolang andermans nachtrust er niet onder lijdt. Goed slapen maakt in de regel een verschil van dag en nacht. Daarom vragen wij tussen 22.00 en 07.00 uur om stilte op het park.

Een veilig idee

’s Nachts zijn er surveillance rondes op het park. Blijf zelf ook oplettend. Sluit bijvoorbeeld de auto af en laat er geen waardevolle spullen in zitten. Doe deuren op slot, ramen dicht.

Ook bezoek is welkom

Komen vrienden of familie op bezoek? Ze zijn van harte welkom. Wel willen wij van tevoren weten of ze blijven slapen. Meld dit bij de receptie. Bezoekers mogen de auto parkeren op de centrale parkeerplaats.

Als de hond mee wil

Huisdieren die mee willen op vakantie zijn zeker welkom, maar alleen in de daarvoor aangewezen vakantieverblijven. Mensen met allergieën moeten kunnen vertrouwen op een huisdiervrije omgeving en zelfs een extra grondige schoonmaakbeurt volstaat dan niet. Gaat de hond, kat of een ander gezelschapsdier mee? Meld het vooraf bij reservering en meld deze speciale gast bij aankomst altijd aan bij onze receptie.

Op het park lopen veel mensen, waaronder spelende kinderen. Daarom vragen wij om de hond altijd aangelijnd te houden bij het wandelen op het park en de hond buiten het park uit te laten. 

Wees een heer in het verkeer

Hoe logisch het ook klinkt, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Wees alert op kinderen en voetgangers. Zij zijn kwetsbaar en hebben daarom binnen de parkgrenzen altijd voorrang op gemotoriseerd verkeer. Brommers en scooters mogen alleen aan de hand worden meegenomen naar de vakantieverblijven. En ‘wees een heer in het verkeer’ gaat natuurlijk ook op voor alle dames.

arrow_upward