a Roompot destination

De Bazaar Beverwijk

De Bazaar Beverwijk

De Bazaar, een kleurrijke combinatie van 100.000 m² outlets, winkels, kramen en food stands. U vindt een grote diversiteit aan producten uit de hele wereld. Meer dan 50 culturen zijn hier vertegenwoordigd. Een inspirerende omgeving die u moet ervaren!

Coole gadgets, sneakers, fashion, woon- & interieurartikelen, telefoonreparatie & -accessoires, beauty specialisten en entertainment voor de kids. U vindt het allemaal op De Bazaar.

In een Midden-Oosterse sfeer maakt u een culinaire wereldreis in de food hal. Er zijn 17 food stands die traditioneel, vers gemaakt eten aanbieden. En tegen zeer betaalbare prijzen.

Op de food markt waant u zich midden in een Marokkaanse Souk. Geweldige geuren, kleuren en geluiden zorgen ervoor dat al uw zintuigen geprikkeld worden. Olijven, fruit, groente, gevulde wijnbladeren, kruiden en nog veel meer vind u hier. De verkopers laten u graag proeven!

Vind 22 juweliers in een bijzondere ambiance. Een van Europa’s belangrijkste handelsplaatsen voor goud, waar u hoogwaardige kwaliteit goud kunt kopen. Ook kunt u hier uw sieraden laten repareren of zelfs uw eigen ontwerp laten maken.

De Bazaar heeft 16 hallen, 2 buitenmarkten, een kofferbakmarkt, Goudsouk, een Food Markt en De Bazaar Food Hal. Het ideale uitje bij mooi én slecht weer. De Bazaar is iedere zaterdag en zondag geopend. Gratis entree en eenvoudig te bereiken.

www.debazaar.nl

Terug naar overzicht
arrow_upward