a Roompot destination

Uitgelichte activiteiten

De omgeving van Dunimar biedt volop mogelijkheden

Reviews

Vele tevreden bezoekers gingen u voor

Jose Fijnenberg
5/5
Een fantastisch leuk, niet al te groot park. Een goede uitvalbasis voor fietsers en wandelaars. Leuke, goed ingerichte bungalows. Netjes en schoon. Alles aanwezig. Alleen de matrassen wat te zacht, maar dat is ook persoonlijke voorkeur. De mensen zijn super vriendelijk en welwillend. Daarbij ook erg gezellig. Dit park is zeker een aanrader.
Linda Reus
4/5
Als je een fijn huisje zoekt als uitvalsbasis, dan is dit park een hele goede keus. Zoek je een park met voorzieningen, vermaak of juist in de natuur of met privacy dan is dit geen goede keus. De huisjes zijn ruim genoeg, met kantel kiep ramen en goede matrassen. Goede inventaris en een fijne hete douche. Goed meubilair. Huisjes zijn slim geschakeld dus je hoort de buren niet. Medewerkers zijn vriendelijk en er is voldoende parkeerruimte. Je kunt eventueel vanuit het park de waterleiding duinen inlopen (vraag even naar de ingang bij de receptie) of voor 2 euro parkeren kun via de officiële ingang de Zwik naar binnen. Aanrader, ook met kleintjes. Tip, ga je wat langer? Kijk dan even op Google maps en de plattegrond want dan is het de moeite waard om een huisnummer te kiezen aan de bloemenvelden (en verder van de weg). Wifi was van wisselende kwaliteit.
Anna Van Eijk
3/5
Bar weinig te doen op het park voor kinderen. Vuurwerkvrij betekende 10 meter verderop in de middag al knallen, een afgang dus als je daarom juist op vakantie gaat. Campingwinkel had niet eens bakboter, dus 2x boodschappen gedaan in Hillegom. Restaurant nodigt niet uit, niet gezellig, alles donker, nauwelijks verlichting aan. Ook de gerechten waren niet allemaal om over naar huis te schrijven maar de pizza kunnen we aanraden. De ligging en uitstraling maken een hoop goed, al is het wel een afgang als je voor bijna 800 euro een bank met scheur en gaatjes erin krijgt. De afzuiger klappert van buitenaf non stop door de wind, super irritant je komt om je te ontspannen niet om je te ergeren. Het huisje op zich was verder prettig en ruimtelijk ingericht. Ook ons uitzicht vonden wij heerlijk, evenals de omgeving. Strand en bos,dat maakt dat we toch nog overwegen eens terug te komen. Maar dan slaan we de campingwinkel én de spaghetti én friet en frikandel in één zak van het restaurant over en gaan we elders ons eten halen.
Erik Buurmans
1/5
Ik heb net 2 weken op dit park verbleven en voor mij was dit de slechtste vakantie ooit (en ik heb ooit met een lekke tent gekampeerd in de Ardennen tot we moesten vluchten vanwege de overstromingen). En deze slechte ervaring had makkelijk voorkomen kunnen worden met duidelijke informatie op de website. We waren eigenlijk op zoek naar iets met een open haard en gelegenheid om in de natuur te wandelen met de hond. Door stressvolle omstandigheden was zoiets niet meer beschikbaar (betaalbaar althans), dus sloten we een compromis en gingen voor enkel de natuur (want dat vonden we het belangrijkst). Op Maps ziet de ligging van dit park er prima uit. Wel zag ik iets verderop iets over Amsterdamse Waterleiding Duinen, maar dat leek geen probleem te zijn: volgens de informatie van AWD leek dat een eind verderop te zijn. Bij de informatie van het park hadden ze het hier ook niet over. Zelfs nog met streetview gekeken en er gingen gewoon paadjes een bos in. Ter plaatse bleek het toch enigszins anders te liggen: dat bos was niet meer dan een groot uitgevallen achtertuin, waar zo nu en dan nog mensen op een racefiets doorheen reden. De rest was wel degelijk AWD en dus niet toegankelijk voor honden. Wat restte was een rottig rondje van ongeveer een kilometer langs een fietspad met wielrenners. Je kon nog wel een stuk verder, maar dan moest je eerst je hond over een wildrooster dragen en dan had je meer van hetzelfde fietspad. In de informatie die je bij aankomst krijgt stond nog dat er voor de hond buiten het park ruimte was om te spelen en te rennen. Navraag bij de receptie leerde dat je dan wel eerst een eindje met de auto moest (met een hond die niet van autorijden houdt). Dat vind ik persoonlijk toch wel misleidend. Dan kan je net zo goed zeggen dat je vanaf het park ook de Eifeltoren kunt gaan bezichtigen. Kortom: twee weken op dit park met dagelijks een paar keer hetzelfde rottige rondje heeft mij vooral depressief gemaakt. Punt 2: de WIFI werkt prima op 5GHz, maar als je een ouder toestel met enkel 2.4GHz hebt, heb je een probleem. De technische dienst zei die 2.4 enkel aan de praat te kunnen krijgen door de 5GHz uit te schakelen, maar dat was weer niet leuk voor de rest van het gezelschap. Samenvatting voor wie overweegt dit park te bezoeken: Als je een hond hebt kun je beter iets anders zoeken. Kies ook een ander park als je een oudere telefoon hebt met enkel 2.4GHz. Suggestie aan Roompot: Vermeld bij het park (onder te doen in de omgeving) duidelijk dat het tegenover de AWD ligt, waar je (tegen betaling) prima kunt wandelen, maar dat niet toegankelijk is voor honden. Klanttevredenheid begint met het managen van de verwachtingen van je klant. En dat is hier enorm misgegaan.
Frie-anne Geldens
5/5
Wij waren hier de eerste week van de kerstvakantie. Super genoten. Mooi huisje (35) alles erop en eraan. Ideaal met meerdere mensen dat elke slaapkamer zijn eigen badkamer heeft. Rustig klein park, goed om uit te slapen. Vriendelijke mensen en fijne service. Eten in het restaurant is heerlijk. Zeker een aanrader.
Hotel Absoluut

Duinresort Dunimar

Duinen, zee, strand en bollenvelden

Midden in de Bollenstreek ligt Duinresort Dunimar met haar mediterrane uitstraling. Direct liggend aan de duinen en met het strand op 4,5 kilometer. De geschakelde bungalows zijn omringd door bollenvelden en op vijf minuten afstand ligt de grootste bloembollen attractie ter wereld: Keukenhof.

Boek direct uw bungalow

arrow_upward