a Roompot destination

Uitgelichte activiteiten

De omgeving van Dunimar biedt volop mogelijkheden

Reviews

Vele tevreden bezoekers gingen u voor

Loes van Drunen de Jongh
4/5
Heerlijk vakantie verblijf om even tot rust te komen . In een prachtige omgeving , om te fietsen . Vooral voor ouderen , voor kindertjes op het park niets te doen . De bouw van nieuwe bungalows hebben ze voor de zomer maanden stilgelegd dus geen last van . Toen het huisje boven niet schoon was hebben we het gemeld , ivm longproblemen . Er is toen binnen een uur goed schoongemaakt , waarvoor dank . Een minpuntje : er lag juist in het door ons geboekte huisje boven vloerbedekking , wat we niet wisten, is in maar een paar huisjes . Misschien even vermelden als mensen een huisje boeken . M.vr.gr. L.van Drunen .
raymond brouwenstijn
2/5
Helaas waren wij van tevoren niet geïnformeerd dat het park aan het verbouwen, uitbreiden is waardoor het lastig is om bij het huisje te komen. Iedereen parkeerde gewoon voor het huis en blokkeert de ingang van de ander. Erg rommelig en niet voor herhaling vatbaar. Erg gehorig de weg langs het park van Den Haag naar Haarlem. Vloerverwarming leek ook niet goed te werken. Voor de rust hoef je hier niet te boeken.
Lilian Van Weersch
3/5
Klein park. Met totaal geen voorzieningen. Winkeltje mag geen naam hebben. Fles cola, potje zout. Huis was redelijk. Gevaarlijk trap om naar boven te gaan. Gelukkig wel een toilet boven. Bedden lagen niet erg lekker. Kleine douche. Weinig privacy buiten.
Lenie Giesen
5/5
Prima park. Mooie verzorgde huisjes en lekker rustig. Als je vooraf eerst wat informatie leest, kun je ook weten dat het niet op loopafstand van het strand ligt. En ook dat het park, niet echte faciliteiten voor kinderen heeft.
R. Machiels
5/5
Klein parkje. Heerlijk rustig. Goede uitvalsbasis voor uitstapjes. Geen speeltuin of andere activiteiten. Echte huisjes. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel aan de receptie. Complimenten aan de schoonmaakploeg. Ons huisje was schoon en fris bij aankomst.
Hotel Absoluut

Duinresort Dunimar

Duinen, zee, strand en bollenvelden

Midden in de Bollenstreek ligt Duinresort Dunimar met haar mediterrane uitstraling. Direct liggend aan de duinen en met het strand op 4,5 kilometer. De geschakelde bungalows zijn omringd door bollenvelden en op vijf minuten afstand ligt de grootste bloembollen attractie ter wereld: Keukenhof.

Boek direct uw bungalow

arrow_upward