a Roompot destination

Reviews

Vele tevreden bezoekers gingen u voor

Lenie Giesen
4/5
Wij komen hier al 4 jaar met plezier. Dat het park wat afgelegen ligt, is in de informatie allemaal terug te vinden. Ook dat het niet zo geschikt voor kinderen is. Het plaatsje Noordwijkerhout is ook best de moeite waard, heeft ook prima restaurants en enkele terrasjes. En je vind er 3 supermarkten en een parkeergarage. Er zijn een aantal nieuwe bungalows bij gekomen, deze hebben nu ook airco. Tegen de tijd dat ze de andere bungalows gaan renoveren, mag er ook wel over een airco worden nagedacht. Met temperaturen over de 30 graden, was het nu op de slaapkamers net een sauna. De matrassen hebben hun beste tijd gehad, ook de matrastopper gaf geen verbetering meer. Je ligt evengoed nog in een kuil en de matrassen verschuiven nogal eens, waardoor je ‘s nachts opeens tussen 2 matrassen in ligt. Wij zullen vast nog weleens terug komen, maar voorlopig wachten we eerst een renovatie van de oudere bungalows af. De allernieuwste bungalows vind ik voor maar een paar dagen, toch niet binnen ons budget vallen.
Ron Speksnijder
5/5
Heerlijk park waar we gebruik mochten maken van een van de nieuwste huisjes tegenover de nieuwe receptie. Elke kamer heeft een eigen badkamer en alles is aanwezig. Extra leuk is dat er al een aantal basis dingen aanwezig zijn waaronder een paar Nespresso cups. Goede bedden en alles fris. Het terras heeft ook ligbedden maar is nog wat minder privacy. Wat het extra leuk maakt is de gastvrije ontvangst van de mensen daar. Ze doen alle moeite om je helpen en het naar het zin te maken. En daar wordt je blij van. Complimenten!
Arjan van der Woude
3/5
Hier op een vakantie geweest met een gezin voor 2 weken. Ik denk dat dit te lang was om het werkelijk leuk te hebben. Je bent dichtbij de zee, niet op loopafstand maar met 5min in de auto kan je naar zee. Als het mooi weer is kan je gewoon buiten in je achtertuin zitten en genieten want de locatie is goed uitgekozen met zicht op het platteland. Ook zijn de huisjes goed uit elkaar gezet waardoor je de perfecte hoeveelheid privacy hebt. Nadeel is dat je dus afhankelijk bent van het weer of je naar de zee gaat. Je hebt in Katwijk, of noordwijk ook musea om te bezoeken. Wel zijn dit soort activiteiten leuk voor een specifieke leeftijdsgroep. Het huisje waar je in verblijft is schoon. Wel een paar aandachtspunten: > de wifi is zeer slecht als je er met 2 personen er gebruik van maakt. Dit in een huisje voor 6 man. > de wifi was niet stabiel en uiteindelijk zelf de router gereset. Dit maakte de wifi iets stabieler > in een van onze slaapkamer bedden was het hele matras ingedeukt met een grote kuil waardoor dit niet comfortabel sliep. Ook een aanrader voor 6 persoons huisje. Het zou leuk zijn om met 3 koppels dit te doen. Echter met familie lig je toch dichtbij elkaar wat in onze situatie beetje ongemakkelijk is. Al met al kan ik mij voorstellen dat wanneer het mooi weer is je hier een leuke vakantie hebt. Echter als het slecht weer is zijn je activiteiten in de buurt of op het park zelf beperkt.
monique knol-leeftnk
5/5
Mooi huis voor een verblijf wat we kunnen combineren met een bezoek aan onze dochter die er in de buurt woont
Marion Brandts
5/5
Prima vakantie park, klein maar juist daardoor voelt het prettig aan.
arrow_upward