a Roompot destination
Duinresort Dunimar

Het park

Midden in de Bollenstreek ligt Duinresort Dunimar met haar mediterrane uitstraling. Direct liggend aan de duinen en met het strand op 4,5 kilometer.

De geschakelde bungalows zijn omringd door bollenvelden en op vijf minuten afstand ligt de grootste bloembollen attractie ter wereld: Keukenhof. 

Heeft u ons nieuwe restaurant al gezien? Koffie of thee met wat lekkers, een borreltje met een bittergarnituur, een hapje eten of wat bestellen om mee te nemen naar uw bungalow. Het is allemaal mogelijk. Met mooi weer kunt u lekker op ons terras zitten. Voor de kinderen is er binnen en buiten speelgelegenheid.

Iets vergeten in de supermarkt? Dan is er een kleine supermarkt waar je ’s morgens ook je verse broodjes haalt.

 

Bekijk de plattegrond

’s Morgens actief er op uit en ’s Middags relaxen aan het strand

De omgeving van Dunimar biedt volop mogelijkheden.
Fietsen, mountainbiken, hardlopen, surfen, kiten, zeilen, varen, golfen of vissen. Maar bezoek ook eens museumstad Leiden of Haarlem met de vele terrasjes in de historische binnenstad. Wil je meer avontuur, ga dan naar Space Expo, Naturalis, Corpus of doe een dagje Duinrell, allemaal te bereiken binnen een half uur vanaf Dunimar.

Moe thuisgekomen?? Geniet dan van het prachtige strand van Langevelderslag, Noordwijk of Katwijk. Als je de zon onder wilt zien gaan zijn er ook tal van leuke strandpaviljoens waar je een hapje kunt eten of een drankje kunt drinken.

Voor de natuurliefhebber zijn er de Amsterdamse Waterleidingduinen, Nationaalpark Kennemerland en de Kagerplassen, met veel rust en mogelijkheden voor fotografie en mooie wandelingen.

 

Duinresort Dunimar
arrow_upward