a Roompot destination

Het park

Midden in de Bollenstreek ligt Duinresort Dunimar met haar mediterrane uitstraling. Direct liggend aan de duinen en met het strand op 4,5 kilometer.

De geschakelde bungalows zijn omringd door bollenvelden en op vijf minuten afstand ligt de grootste bloembollen attractie ter wereld: Keukenhof. 

Iets vergeten in de supermarkt? Dan is er een minishop voor de vergeten boodschapjes waar je ’s morgens (op bestelling) ook je verse broodjes haalt.

Duinresort Dunimar breidt uit

Vanaf 22-08-2022 wordt er begonnen met de bouw van nieuwe bungalows en een nieuw receptiegebouw. Helaas kan dit overlast veroorzaken. De oplevering is gepland in april 2023. 

De grond is al bouwklaar gemaakt waardoor er op dit moment GEEN SPEELTUIN is. Ook zijn de parkeerplaatsen verplaatst naar de ingang van het park. Deze wijzigingen zijn nog niet meegenomen op onderstaande plattegrond.

 

Bekijk de plattegrond

Duinresort Dunimar
Duinresort Dunimar
Duinresort Dunimar
Duinresort Dunimar

’s Morgens actief er op uit en ’s Middags relaxen aan het strand

De omgeving van Dunimar biedt volop mogelijkheden.
Fietsen, mountainbiken, hardlopen, surfen, kiten, zeilen, varen, golfen of vissen. Maar bezoek ook eens museumstad Leiden of Haarlem met de vele terrasjes in de historische binnenstad. Wil je meer avontuur, ga dan naar Space Expo, Naturalis, Corpus of doe een dagje Duinrell, allemaal te bereiken binnen een half uur vanaf Dunimar.

Moe thuisgekomen?? Geniet dan van het prachtige strand van Langevelderslag, Noordwijk of Katwijk. Als je de zon onder wilt zien gaan zijn er ook tal van leuke strandpaviljoens waar je een hapje kunt eten of een drankje kunt drinken.

Voor de natuurliefhebber zijn er de Amsterdamse Waterleidingduinen, Nationaalpark Kennemerland en de Kagerplassen, met veel rust en mogelijkheden voor fotografie en mooie wandelingen.

Duinresort Dunimar is GreenKey Goud gecertificeerd.

Duinresort Dunimar
arrow_upward